Vins
Beure una copa de vi i saber distingir-ne els aromes i matisos és una experiència única que et transportarà a un altre món
Formació en
Vins
Farem un viatge pels nostres sentits per distingir els diferents vins, identificant els seus colors, olors, sabors i cossos.
Quant degustem un vi amb altres persones aprenem molt més ràpid sobre els diferents vins.
Aprendrem sobre les temperatures de servei i les diferents copes per a cada tipus de cep o estil de vi, i a maridar els vins disponibles per a un servei perfecte.
Temari
- Conceptes bàsics de l'elaboració de vins Blancs, Rosats i Negres
- Les característiques de les diferents criançes
- Identificarem quines són les varietats més populars
- Identificarem els defectes dels vins
- Coneixerem les diferents D.O.
- Temperatura idònia de servei i les diferents copes per a cada estil de vi
- Maridatge adequat de les referències disponibles
- Durada estimada de 2 a 4 hores
Temari
- Conceptes bàsics de l'elaboració de vins Blancs, Rosats i Negres
- Les característiques de les diferents criançes
- Identificarem quines són les varietats més populars
- Identificarem els defectes dels vins
- Coneixerem les diferents D.O.
- Temperatura idònia de servei i les diferents copes per a cada estil de vi
- Maridatge adequat de les referències disponibles
- Durada estimada de 2 a 4 hores