Som una empresa emprenedora de serveis i consultoria gastronòmica que ofereix formació per millorar la qualitat del servei. Posant a la vostra disposició les eines per fidelitzar el client amb un servei satisfactori i de qualitat.

Som una empresa emprenedora de serveis i consultoria gastronòmica que ofereix formació per millorar la qualitat del servei. Posant a la vostra disposició les eines per fidelitzar el client amb un servei satisfactori i de qualitat.

T’assessorem perquè obtinguis el màxim rendiment i benefici del teu negoci

La nostra visibilitat

Jordi Benach

Amb PerfectServer podràs descobrir com treure el màxim partit al teu personal.

Amb Perfect Server creiem que conèixer en profunditat el producte i tractar adequadament al client és apostar per l’èxit de l’establiment.

El nostre objectiu és el de reforçar els coneixements del personal amb experiència i formar al col·lectiu de l’hostaleria que manquen de la formació adequada. Disposem d’una varietat de eines per obtenir aquest objectiu.

0
Anys d'experiència
0
Anys d'experiència formant a cambrers.
0
anys d'experiència
0
anys de formació de cursos

La meva historia

Soc en Jordi Benach, em vaig formar com a Sommelier i Maitre a la ESHOB a Barcelona.

Als meus inicis em vaig continuant formant a Hotels i Restaurants de prestigi com la Torre de l’Remei un Relais Chateaux de 5 estrelles o el Restaurant Comerç 24 amb 2 estrelles Michelin i de la mà de Carles Abellan. Després de 11 anys buscant noves experiències i coneixements em vaig endinsar al món de l’Enologia, treballant en projectes de cellers de nova creació, com Más Rodo o Oriol Rossell i com Sommelier comercial per cellers tan conegudes com; Protos, Otto Bestué o Moet Chandon. Com sóc molt inquiet i m’agrada innovar i m’apassiona l’hostaleria; em vaig introduir en l’àmbit del Màrqueting Corporatiu a la Companyia Estrella Damm al Dept. de Trade Màrqueting. Va ser aquí on vaig adquirir els meus coneixements durant 13 anys com a Formador i Assessor realitzant Tasts i Meridajes per a clients de l’empresa, així com a formador dels empleats de Damm.

La meva lluita és la de trobar la manera correcta de fer les coses