Destil·lats
Amb una copa o en un got, a la tarda o al vespre, qualsevol moment és bo per recrear-se
Formació en
Destil·lats
Destil·lats dolços, secs, fumats amb aromes suaus e intensos, han suportat el pas del temps, són una inspiració per recrear-se.
Acompanya’ns a descobrir aquest meravellós món i ens endinsarem en el món dels destil·lats fent especial esment als Whiskyes i a les Ginebres, aprendrem les seves criances i com combinar-los.
Prendrem com a referencies els destil·lats del local per formar al personal. Apendrem a oferir els productes de la carta als comensals, per un servei perfecte
Temari
- Iniciació al món dels destil·lats
- Diferenciació entre un Conyac, un Brandi o Armanyac
- Aprendrem a Distingir els diversos tipus de Whiskyes; de Malta, Bourbon, Escocesos
- Diferenciació de tipus de criances o envelliments del Whiskye tant en barril com en ampolla
- Servei relacionant el destil·lat amb el got o copa adequat a cada referència
- Iniciació a les Ginebres i com combinar-les
- Durada 2 a 4 hores
Temari
- Iniciació al món dels destil·lats
- Diferenciació entre un Conyac, un Brandi o Armanyac
- Aprendrem a Distingir les diversos tipus de Whiskyes; de Malta, Bourbon, Escocesos
- Diferenciació de tipus de criances o envelliments del Whiskye tant en barril com en ampolla
- Servei relacionant el destil·lat amb el got o copa adequat a cada referència
- Iniciació a les Ginebres i com combinar-les
- Durada 1 a 3 hores