Cerveses
Només es necessiten quatre ingredients per crear aquesta beguda tan refrescant, llúpol, malta, llevat i aigua. Et convidem a descobrir-les
Formació en
Cerveses
Aquesta formació està disenyada per a entendre les característiques de la cervesa, el seu aroma, el seu gust i de quin tipus de cervesa es tracta.
Aprendrem a distingir cadascuna de les cerveses pel seu color, aroma, tipus de llúpol i elaboració.
Obtenint els coneixements bàsics per a un servei perfecte i una experiència satisfactòria per al client.
Temari
- Concepte bàsic de l'elaboració d'una cervesa convencional o estàndard
- Tècniques d'elaboració de cada estil de cervesa.
- Diferències entre una cervesa Lager i una Ale
- Característiques de les referències disponibles
- Orientació sobre les referències més adequades, segons tendències
- Maridatge adequat de les referències disponibles
- Servei tant de tirador com d'ampolla, relacionant la cervesa amb el got o copa adequat a cada referència
- Durada estimada de 2 a 4 hores
Temari
- Concepte bàsic de l'elaboració d'una cervesa convencional o estàndard
- Tècniques d'elaboració de cada estil de cervesa.
- Diferències entre una cervesa Lager i una Ale
- Característiques de les referències disponibles
- Orientació sobre les referències més adequades, segons tendències
- Maridatge adequat de les referències disponibles
- Servei tant de tirador com d'ampolla, relacionant la cervesa amb el got o copa adequat a cada referència
- Durada estimada de 2 a 4 hores