Cavas i Champagnes
T’envolten en una atmosfera de sensualitat, el seu color daurat i les seves fines bombolles són font d’inspiració a tot el món
Formació en
Cavas i Champagnes
Farem un recorregut pel meravellós món dels chanpagnes i caves, aprendrem a diferenciar un Cava d’un Champagne i les seves diferents opcions.
No només són per a celebracions, descobrirem els seus maridatges per a una vetllada perfecta.
Veurem que a l’etiqueta entre altres conceptes apareix la classificació de Brut, Brut Nature, Semisec, Sec … Què vol dir exactament?
Temari
- Mètode d'elaboració d'un Champagne i d'un Cava
- Distingirem un cava d'un xampany per el seu aroma
- Característiques comunes de les diferents varietats de raïm
- Tipus de criança en ampolla
- Temperatura idònia de servei i les diferents copes per a cada estil
- Maridatge relacionant les referències amb l'oferta gastronòmica
- Durada estimada de 2 a 4 hores
Temari
- Mètode d'elaboració d'un Champagne i d'un Cava
- Distingirem un cava d'un xampany per el seu aroma
- Característiques comunes de les diferents varietats de raïm
- Tipus de criança en ampolla
- Temperatura idònia de servei i les diferents copes per a cada estil
- Maridatge relacionant les referències amb l'oferta gastronòmica
- Durada estimada de 2 a 4 hores