Serveis per a cellers i cerveseries
- Servei a cellers i cervesseries
- Suport al departament de ventas per realitzar catas amb el ojectiu de captar nous clients o introduir noves referències.
- Formar als cambrers de clients actius amb la finalitat de conèixer el producte, saber com vendre i quant recomenar-lo.
- Formar als venedors dels distribuidors amb la finalitat de vendre el producte segons la filosofía de la marca.
- Suport al departament de marketing en esdeveniments com fires atenent als visitants realitzant les explicacions necessaries tant per profesionals com per particulars.
- Realitzar catas o xerrades referents a la marca en restaurants o esdeveniments gastronómics.
Formacions per a restaurants i hotels
- Formacions de cambrers personalitzades per a cada client.
- Mòdul Atenció al Client. Tracte amb el client, Treball en equip, Tècniques de comunicació i venta…
- Mòdul Servei de Sala. Mise en place, Protocol de servei, Servei de sala, Ofertes gastronómiques, Mice en Place del Bar, Servei de bar.
- Modul Especialització de Producte. Implementar els coneixements necessaris per la correcte venta dels productes diponibles i com i quant seggerir..
- Mòdul Personalitzat. Després d’un anàlisi del servei i atenció al client del personal de sala es proposa una formació a mida per a la plena satisfacció del client.
Especialització de productes
Cerveses
Només es necessiten quatre ingredients per crear aquesta beguda tan refrescant, llúpol, malta, llevat i aigua. Et convidem a descobrir-les.
Vins
Beure una copa de vi i saber distingir-ne els aromes i matisos és una experiència única que et transportarà a un altre món
Cavas i Champagnes
T’envolten en una atmosfera de sensualitat, el seu color daurat i les seves fines bombolles són font d’inspiració a tot el món
Destil·lats
Amb una copa o en un got, a la tarda o al vespre, qualsevol moment és bo per recrear-se
Oci i assesoria
Servei d'Assesoria
Estar atent a les novetats i avançar-te a les tendències és un de les claus de l’èxit
Formacions
Serveis
Cerveses
Contingut de la formació
- Conceptes bàsics
- Iniciació a les famílies
- Maridatge de cada cervesa
- Formes de tirar
Vins
Contingut de la formació
- Concepte básic de l’elaboració
- Característiques de cada D.O
- Varietats més populars
- Servei i maridatge
Oci
Contingut de la formació
- Servei d’oci
- Catas guiades de vins i cerveses
- Catas guiades de whiskys
- Menú degustació
Cavas i Xampanys
Contingut de la formació
- Metodologia d’elaboració
- Característiques de les varietats
- Cavas i Champagnes
- Introducció a les fermentacions
Destilats
Contingut de la formació
- El món dels destil·lats
- Maridatge dels destil·lats
- Whiskys de malta
- Ginebres
Assessorament
Contingut de la formació
- Assessorament a l’hostaler
- Carta gastronòmica
- Carta de vins i cerveses
- Maridatge amb vins i cerveses
Formacions
Serveis